Kas ir savstarpējo aizdevumu auto līzings?

Savstarpējie auto līzingi no www.1lizings.lv nav nekas jauns. Pirms gadiem. pirms kredītkartēm kļuva par kopīgu iedzīvotāju kabatas valžu iemītniekiem, ja kādam nepieciešams salīdzinoši mazs, īstermiņa aizdevums, viņi piemeklē ģimenes locekli vai tuvējo draugu. mēs visizinām, aizņēmumi no draugiem vai ģimenes var radīt daudzas personiskas problēmas. Taču, ja tas bija jūsu vienīgā izvēle, tad tas ir tur,kur tu braucsi. Kredītkartes un mazie banku kredīti tika mainīti, vismaz lielākajai daļai cilvēku.

Tagad internetā ir parādījies jauns finansējuma veids pēdējo gadu laikā:salīdzinošie aizdevumi. Vienādranga (pazīstami arī P2P) aizdevumi palielinās popularitāte vairākās jomās, ieskaitot auto kredītu finansēšanu. Tātad, ja gatavojaties ienākt jauna automobiļa tirgū un plānojat izsniegt aizdevumu, lai to maksātu, tad jūs, iespējams, vēlētos uzzināt atbildi uz mūsu temata jautājumu: kas ir automātisks aizdevums?

Vienādranga aizdošanas vēsture

Vienādranga aizdošana (vispārīgi) attiecas uz praksi par naudas nomaksu, parasti, nesaistītiem aizņēmējiem, izmantojot neparastos līdzekļus. netradicionālie Es runāju par jebkuru iestādi, kas nav bankaapdrošināšanas sabiedrība, ieguldījumu sabiedrība, kredītkartes sabiedrība vai aizdevumu haizivs. Tas viss attiecas uz visiem reditēšanas darījumiem. Līdz šim.

Internetā dzimušie vienranga aizdevumi bija piedzimuši internetā unagrāk paļāvās uz sabiedrisko sakaru tīklu, lai nodrošinātu satikšanāsvietu aizdevējiem un aizņēmējiem.

Tomēr šodien uz skatuves ir likti vairāki aizdevumu starpnieku zņēmumi un lielākā daļa no tiem ir pārņēmis P2P tirgu no sociālajiem tīkliem.

Digitālajā laikmetā situācija attīstās diezgan ātri. Pozitīvs piemērs irv ienādranga aizdevumi. Tie ir bijuši tikai dažu gadu izdevumi un joprojām var būt tādi, ko veido finansējuma savvaļas rietumi.

Tomēr PMVS aizdevumu vietnes, piemēram, aizdevumu klubs unuzplaukšana, tagad piesaista milzīgus investorus, kas tiem ieplūstsimtiem miljonu dolāru apmērā, kas nozīmē, ka PMVS aizdevumudarījumi strauji kļūst par pastāvīgu un likumīgu finanšu nozares locekli.

DARBOJAS P2P aizdevumi?

Vienādranga aizdevuma vispārējā būtība ir noteikt atsevišķu aizdevēju arindividuālu aizņēmēju. PMVS patapināšanas vietas ir, ja aizņēmēji nonāk aizdevējā. Pieteikšanās process patiesībā ir diezgan vienkāršs.Apmeklējiet vietni un aizpildiet tiešsaistes lietojumprogrammu. Ja kvalificēsities, tad jūs uzrādāt potenciālo aizdevēju sarakstu kopā ar aizdevuma saņemšanas nosacījumiem un procentu likmēm. Ja jums patīk tas, ko redzat, tad jūs pabeidzāt aizdevumu un samaksāsiet savu naudu. Lieliski, vai ne? Ne tik ātri.

Vienranga auto aizdevumu salīdzinošās novērtēšanas priekšrocības un trūkumi

Ir vairāki pievilcīgi iemesli, kas liek domāt par vienādranga auto aizdevumu. Taču, jau jūs varētu gaidīt, ir arī daži trūkumi. Šeit vēlos atzīmēt, ka es runāju par kredītņēmēju interesēm un trūkumiem. Jaapsverat KĻŪT PAR NILS aizdevēju, varat vienkārši uzņemties šīs priekšrocības un trūkumus un anulēt tos.

Priekšrocības

  • Aizdevumu meklētāji, kuru skaits ir mazāks nekā nevainojams kredīts,kuri nevar nodrošināt aizdevumu ar tradicionāliem līdzekļiem, iespējams,var atrast vienu PIE PMVS vietas.
  • PMVS aizdevumu poligoni daudzējādā ziņā ir tādi darbi izsoles vietas,kurās abu pušu puses uzņemas saistības, kas ir pieņemamas abāmpusēm bez mediķa iejaukšanās, kas nosaka likmes un noteikumus parjums, un veic samazinājumu.
  • P2P aizdevumi ir (un tas ir svarīgi) nenodrošinātie aizdevumi, kasnozīmē, ka aizdevējs nevar pārdot ess jūsu transportlīdzekli, ja neveiksitmaksājumus laikā.

Trūkumi

  • Ja jūs esat viens no tiem kredīta pieprasītājiem ar sliktiem kredītiem, kominēju iepriekš, esiet gatavi ar ļoti augstām (dažkārt ļoti augstām)procentu likmēm. Vai atceraties to, ko teicu par savvaļas rietumiem?
  • Tikai tāpēc, ka jūsu kredīts nav nodrošināts, tas nenozīmē, ka nav reālāspasaules, kas negatīvi ietekmētu jūsu maksājumus. Tāpat tradicionālie aizdevumi, ja neatbildīs parāda saistībām, jūsukredītvērtējums un rezultāti būs ļoti trāpīgi.
  • Vai vienādranga (peer-to-peer) autoaizņēmumus to ir vērts izmantot?

Vienādranga aizdevumi ir lieli, jo tie nodrošina reālu alternatīvu tradicionālajiem aizdevuma veidiem. Tomēr neatkarīgi no , vai jūs to pierakstāt, jūs esat stingri pieslēdzies. Neatkarīgi no , ko jūs izlemjat,vienkārši pārliecinieties, vai esat izlasījis visus savus patapināšanas dokumentus un pirms iesniegšanas izprotat visus nosacījumus.