Miega Nepieciešamība

Šī pirmdiena ir pazīstams kā Zilā Pirmdiena, statistiski nelaimīga dienā sakarā ar lietām, piemēram, lietus, tumšā, aukstā laika dēļ, darbu, pamestām rezolūcijām, nogurums utt Es nesen apmeklēja aizraujošu TEDx, kur runāja profesors Adrians Williams, kurš  30 gadus strādā vadošajā miega intitūtā.

Es atcerējos, ka gulēt ir neapdziedāta vērtība mūsu dzīvē. Līdz ar to, lai apkarotu ZilocPirmdiena, es esmu nolēmis pārskatīt tēmu “nozīmi miega”, un ir pievienoti daži bonusus. Es domāju, ka lielākā daļa no mums atzīst, mēs varam gūt labumu no tā, bet mums nav pieejas to strukturētā veidā. Attiecīgā garuma un miega kvalitāte ļauj jūsu ķermeņa, lai darbotos maksimāli efektīvi, gan garīgi un fiziski, un tas ir tikpat vērtīgs kā regulārām kustībām un pilnvērtīgu uzturu. Labu nakts miegu var uzlabot vispārējo veselību un padarīt katru nākamās dienas vairāk produktīvu aspektu, tāpēc es esmu detalizēta to, ko es domāju, ir galvenie iemesli, kāpēc mums visiem vajadzētu ieguldīt vairāk laika mūsu atpūtu! Šajā amatā, es esmu arī sadarbojies ar Philips, lai pārbaudītu savas pamošanās gasmas, kā piecelties ir daļa no miega man visgrūtākais! Uz Vēl, lai redzētu to visu …

Laiks vainīgs uzņemšanas tad; man, absolūtā sliktākajā daļa miega ir punkts, kurā man ir jāatzīst, ka tas ir beidzies. Tas ir kā mini break-up, katru rītu; mani un miegs, mēs esam tik labi viens otru, bet tas vienkārši nevar turpināties; tas ir nepareizi (bet tik labi!). Izlasot daudz buzz ap “mākslīgo lēkta” Jau vairākus gadus, man bija iespēja, kad Philips sasniedzis, par savu klīniski pierādītu produktu, un domāju, ka es gribētu dot Philips pamošanās gaismas nošāva, kā eksperiments. Tas ir modināšanas gaisma ar iebūvētu modinātāju, ko papildina skaņu dabas (vai FM radio), kas simulē pakāpenisku, 30 minūšu garš saullēktu, riteņbraukšana cauri krāsu temperatūru siltā sarkanā, kvēlojošs apelsīnu, spilgti balta radot šķietami dabiskāku dienas sākumu. Gaisma ir domāts, lai signalizētu pakāpeniski savam ķermenim, ka ir pienācis laiks, lai aptēst atpakaļ ražošanu miega hormonu (piemēram, melatonīns), un sāk paātrināt tās, kas palīdzēs jums piecelties un iet (piemēram, kortizola).

Lai atkārtoju, es esmu pilnīgi, ne nozīmē rīta persona – tas nav svarīgi, ka man ir militārā rutīnas vietā, pamošanās agri vienmēr ir katastrofāla sagrāve. Šī gaisma ir veikusi uztveramu atšķirību; kad es pamostos (reizēm, kad iekšēja pļava dziesma pamodināja mani, citreiz es pamostos, protams, pēdējās stadijās 30 min starojošo saullēkta laikā), es jūtos tik apjukuši, ne tuvu tik traģiska, tik satriekts, un mazāk pārkāpa ne ilgāk atrodoties mājīgajā Noda zemē! Kā rezultātā, es neesmu tik grouchy no rītiem, un es esmu maza (bet pamanāms) nedaudz vairāk enerģisks. Dzīvo Lielbritānijā, lai gan, un piecelšos 05:00 vai 06:00 saskarties piķa melns tumsu naidīgu un salts ziemas nav jautri; pamodināšanas gaisma tiešām pakāpeniski palīdz padarīt šo procesu šajos mēnešos mazāk nepanesams!

Faya Fitness On Toast Philips Light Wake Up Alarm Sunrise Light Therapy Fit Healthy Wellness Mood Sleep Importance Rest Training-4

Cieša miega nozīme

“Iegūt vairāk miega” ir viegli teikt, bet es zinu daudz cilvēku, kas vienkārši nevar aizmigt, un lozēšana un pārvērst par stundas beigām. Par brīdi, tas bija man arī, iestrēdzis nozvejas 22. sajūta pārāk noguris dienas laikā, dodoties gulēt pārāk vēlu, un pamošanās pārāk agri no rīta, tikai darīt to visu no jauna. Viens veids, kā man risināt tas bija, strādājot ārā regulāri, kas ir pierādīts, ne tikai, lai palīdzētu jums aizmigt, bet arī, lai uzlabotu šīs miega kvalitāti. Ikviens ir atšķirīgs, tāpēc ir nepieciešams laiks, lai noskaidrotu, kas darbojas vislabāk jums; Es personīgi gribētu smago treniņu agri no rīta, produktīva diena, tad gaisma “izmantot”, vēlu vakarā (piemēram, barošanas pastaiga kas dod mans ķermenis galīgo atgādinājums par to, cik noguris tas tiešām ir!). Es nevarētu ieteikt darīt intensīva treniņa pirms gulētiešanas kā enerģiju ķermeņa vietā nomierinoša to. Pēc tam, relaksējoša silta vanna (es pievienotu šo lavandas vannas eļļu relaksēties muskuļu nogurumu) un piparmētru tēju (mēģināt izvairīties no kofeīnu vai alkoholu pirms miega, jo tie ir stimulanti). Citas lietas, kas var palīdzēt, ir izvairīties no oversleeping, jo tas tiks pārtraukts diennakts sistēmu ( “ķermeņa pulkstenis”), kas, savukārt, tiks noteikti jums off vēlāk, kad jums ir nepieciešams, lai aizmigt. Es gribētu palikt prom no miega tabletes, cik vien iespējams, jo tie rada organismam izstrādāt atkarību, un viņi nesaņem saknes reālo problēmu vienalga, bet tikai maskēt simptomus. Ir stāsti par politiķu pārdzīvojušais uz 4 stundām miega nakts, bet atklāti sakot, tas ir neveselīgs ikvienam ilgtermiņā. Es vienmēr esmu jutos 7 stundas būt minimums, lai palielinātu labklājību dienas laikā, un es regulāri mērķis 8 stundas. Arī telpa, kas ir tumšs un ne pārāk karsts palīdz too. Ieguldījumi lielākā un augstākās kvalitātes matracis telpā veiks var būt dzīve mainās, un pat jautri maz progr, piemēram, miega ciklu modinātājs var palīdzēt jums gulēt gudrāki!