8 IEMESLI, KĀDĒĻ JUMS IR NEPIECIEŠAMS PERSONĪGAIS TRENERIS

Personīgais treneris ir nenovērtējams resurss, lai sasniegtu jūsu fitnesa mērķus. Personīgie treneri ir fitnesa speciālisti, kas izveido pielāgotus fitnesa programmas, lai palīdzētu jums sasniegt jūsu mērķus. Viņu pakalpojumi var likties vilinoši, ja jums ir garš ceļš priekšā, lai sasniegtu savus mērķi, bet vai jums tiešām ir nepieciešams treneris? Uzziniet, vai jūsu zināšanām, pieredzei, un mērķiem ir nepieciešama palīdzība. Uzziniet, kā.

Viņi māca jums jaunas lietas

Ja jūs esat jauns sporta pieredzē, iegūt sev personīgo treneri ir gudra ideja. Daudzas sporta zāles piedāvā bezmaksas sesiju pie reģistrēšanās, lai palīdzētu jums iepazīties ar trenažieriem, un vairāk padziļināta sesijas var palīdzēt pilnveidot jūsu formu.

Viņi dažreiz  ir jūsu terapeits

Atkal draugu drāma? Jūsu treneris var būt ideāla persona, ar ko runāt par to, kamēr jūs locīties, balansējat, un ceļat kaut ko.

Tiem ir objektīvs novērtējums

Mums visiem ir jomas, kur mēs gribētu progresēt, un personīgais treneris var ne tikai pateikt reāli, ko sagaidīt no katra treniņa, bet arī to, kā optimizēt sesijas, kā uzlabot dažādas muskuļu grupas.

Viņi ir labāki nekā spogulis

Vērot sevi, kamēr trenējaties var palīdzēt pārliecināties, vai jūsu forma ir pareiza, bet tas ir pat labāk, ja kāds, kas uzsauc, kamēr jūs trenējaties.

Viņi spiež jūs pārkāpt savas robežas

Tikai tad, kad jūs domājat, ka jūs nevarat iet vairs tālāk, jums teiks, ka vajag “turēt vēl minūti” vai arī “10 piegājienus vel.” Un ko jūs darāt? Jūs to darāt, un vēl labāk par to.

Viņi tur jūs pie atbildības

Tas var būt svarīgi, kad, jo īpaši, laimīgajā stundā saņemu zvanu, kur meklē pēc  mana vārda. Tas ir daudz grūtāk pamatot, kādēļ atceļu savu tikšanos ar personīgo treneri, nevis kā savu brīvo laiku vingrošanas zālē.

Tie saglabātu jūs no rutīnas

Personīgais treneris vienmēr ir uzlocīs savas piedurknes, lai saglabātu režīmu, ka jums ir jautri un redzat rezultātus!

Tie tur skaitu

Labi, varbūt tas ir tikai man ir slinks, bet es mīlu to, ka kāds cits skaita, cik reizes esmu izdarījis, it īpaši, kad es tik tikko varu pacelt savas rokas vairs.

Tātad personīgais treneris var sniegt radošus, efektīvus treniņus, novērst traumas, nodrošināt jūs sasniegt savus mērķus, un nodrošināt konsekventu, bez aizspriedumiem fitnesa atbalstu. Strādājot ar personīgo treneri tiks palielināts jūsu fitnesa mērķu izdošanās līmenis par vairāk nekā 30 procentiem