Sēdēšana nav dzīvošana

Mēs visi esam dzirdējuši par iemesliem un attaisnojumus, lai izlaistu kādu dienu izlaistu treniņu un “plānotu” to izdarīt rīt. Daudzi pat iet tik tālu, ka saka, kāpēc vispar vakadzētu uztraukties par fitnesu. Šiem cilvēku pūļiem es stipri mudināt lasīt, lai uzzinātu, kāpēc fitness var uzlabot viņu dzīves kvalitāti. Priekš pārējiem, ceru izpaust kādu noderīgu un iedvesmojošu informāciju, lai saglabātu tavu fitnesa sapni dzīvu.

Pastāvīga treniņu rutīna nekad nav bijis kā viegls uzdevums, tomēr daudziem no mums rodas izaicinājums prātā. Kāpēc kādam būtu jāiet cauri visām tām grūtībam, lai redzētu ieguvumus pēc vairākām nedēļām, varbūt pat mēnešiem no

 

šī brīža? Pārāk bieži cilvēki plāno priekš tagadnes nevis nākotnes. Mēs dzīvojam pasaulē, kur ātrums plaukst un lēnais izgāžas. Diemžēl daudzi nespēj redzēt, ka fitness nedarbojas šādā veidā, un panākumi nāk lēni un ne uzreiz. Turpināsim apspriest kāpēc vajadzētu veltīt laiku, lai uzlabotu savu fizisko sagatavotību, nevis padoties.

 

Daudz kopīgu aplamu izpratņu par treniņu cienītājiem ietilpst kategorijā “sevis centrēti” vai arī līdzīgas frāzes kā “pilns ar sevi” nāk, lai aprakstītu šos cilvēkus. Šīs piezīmes ir no cilvēkiem, kuri vienkārši nesaprot, kāpēc kāds varētu vēlēties iet cauri tik daudz grūtībām, lai lielītos. Kaut kur tur ir pārpratums par principiem, kas ir iemels motivācijai šiem smagi strādājošiem cilvēkiem un kāpēc viņi  cenšas īstenot nekad nebeidzamus mērķus.

Liela daļa šī negatīvisma pamatā nāk cilvēkiem, kas izplatās šīs kaitīgās baumas. Bieži vien mēs atrodam to, ka šie cilvēki bieži vien ir tie, kas patiešām apbrīno fitnesa domājošas personas no tālienes, un faktiski paši ir iebiedēti no viņiem. Viņi ilgojas būt tādi kā viņi ir, un bieži vien paši apvainojas par to, ka nevar izveidot sevī spēcīgu pašdisciplīnu, ko uzturēt katru dienu, tai skaitā arī diētu un dažādas citus veselīgus paradumus, kas nepieciešami veselīgam dzīvesveidam.

Ja Jūs konstatējat, ka jūs esat viens no šiem neapmierinātajiem cilvēkie, kas “skatāties no augšas” uz citiem, jo jūs nevarat sasniegt to, ko citi var – tas nav vēlu. Nekad nav par vēlu teikt, ka jūsu fitnesa sapņi var kļūt dzīvi. Uzsāciet pārmaiņas šodien un padariet jūsu ilgi zaudēto redzējumu par realitāti. Kļūsti  par personu, kas ir sevis disciplinēta un ir ar vislielāko cieņu pret savu ķermeni un prātu. Tikai tad jūs varēsiet saprast, ko jūs esat kritizējis visu šo laiku. Es jūs lūdzu, atbrīvojiet savu prātu no šīs negatīvās domāšanas veidu un sagrābiet savu jauno sākumu pats. Jūtieties brīvi, lai sāktu šīs pārmaiņas šodien. Nemeklē attaisnojumus, bet iemeslus. Tu esi radīts, lai kustētos. Tavs ķermenis ir Dieva veidots brīnums. Ja tu to nepilnveido, tas būtu kā braukt ar super auto tikai uz 60 km/h.